Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Cult.....

Χτες βγήκα. Πήγα στο ΒASS. Ήπια το mojito μου. Πολύ καλό σπιτικό mojito. Με δύοσμο κανονικό όχι απομιμίσεις. Με γεύση. Μετά τα 5 αρχίζεις να την ακούς αλλα την άλλη μέρα όλα μια χαρά..ούτε πονοκέφαλος, ούτε στομαχόπονος, ούτε τίποτα. Πήγα λοιπόν στο BASS. Στο BASS δεν παίζει ελληνικά. Δεν επιτρέπεται. Είναι η ιδεολογία του μαγαζιού βρε παιδί μου και του barman και ιδιοκτήτη εν γένει. Σεβαστό. Η μουσική πολύ ωραία. Μας αρέσει. Σε μια συζήτηση λοιπόν με τον barman και ιδιοκτήτη, εντελώς στην πλάκα και μεταξύ σφηνακίου και mojito τον ρώτησα: " Μα γιατί δεν παίζεις ελληνικά;" - " Παίζω, μου απαντάει, Imam Baildi και Locomondo !!" Πάνω στην πλάκα λοιπόν και ενώ έφευγα μου λέει: " Την άλλη φορά που θα έρθεις φέρε μου Άντζελα και θα παίξω...το " Έχτιζα παλάτια"!!! Εντάξει λοιπόν!!!

Έρχομαι λοιπόν το πρωί στη δουλειά, μπαίνω στο youtube να βρω το τραγούδι να γελάσουμε και ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΟΚ!! Τι υπερπαραγωγή  video clip ήταν αυτό?? Τί θανατηφόρος στίχος!! Η Άντζελα με φούξια κραγιόν να τραγουδάει, φόντο μπλε για να ταιριάζει με το μάτι (φάκος έγχρωμος) και νεράααα...πολλά νεράααα....να βρέχεται η πρωταγωνίστρια αλλά να συνεχίζει ακάθεκτη!! Περιττό δε να πούμε οτι μια λαίδη δεν θα δεχόταν να συμμετέχουν κι άλλοι στο video clip της...συνεπώς παίζει μόνη της όλους τους ρόλους..πρωταγωνίστρια, κομπάρσα, τραγουδίστρια...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!! Περιττό επίσης να αναφερθώ στο στίχο..." και δυο πετροχελίδονα στα χείλη τα φιλήδονα"...???? ΦΟΙΒΟΣ όχι αστεία!! Στίχοι με νόημα, με περιεχόμενο!!



Αυτό που μ' αρέσει πολύ στο youtube είναι τα σχόλια κάτω από τα διάφορα videoclips ειδικά της αυτής συνομοταξίας των κολεόπτερων!! Εκεί καταθέτουν τις απόψεις τους με ωραίο τρόπο οι απανταχού fans της αοιδού με εκφράσεις όπως: " Δώστα όλα Άντζελαααα", " Γειά σου Άντζελα φωνάραααα" και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα. Το σχόλιο όμως που παίρνει το βραβείο είναι : " rania afieromeno se sena k as kopikes simera....k as me thaveis ston dumbo" !!! Αμάν βρε Ράνια!! Αμάν τι του έκανες του ανθρώπου και σου αφιερώνει το έχτιζα παλάτια χρυσό μου κορίτσι?? Και δεν φτάνει αυτό...τον θάβεις και στον dumbo???...το ελεφαντάκι......

Και για να συνέλθουμε λίγο από την βαριά κουλτούρα και διανόηση............Ιmam... αν μη τι άλλο είναι ενα συγκρότημα που ανοίγει την όρεξη!!



Είναι εμφανής η διαφορά ανάμεσα στα δύο κλιπάκια.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου