Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Ο δεκάλογος του σωστού μοντέλου...

Θέλεις μανούλα μου να γίνεις μοντέλο? Θέλεις. Τό χουμε καταλάβει! Δεν σου κόβει, είσαι που είσαι σαν να έχεις τρακάρει με περίπτερο αλλά παρ'όλα αυτά θέλεις να γίνεις μοντέλο? Θέλεις. Ε εντάξει λοιπόν θα σε βοηθήσω. Όχι όχι μη μ ευχαριστείς ακόμα. Άκου καλά τι θα σου πω!Ακολούθησε τις συμβουλές μου και θα γίνεις μοντέλα επιτυχημένη και σούπερ ουάου!!!

1. Το βασικό σου πρόβλημα θα είναι πώς θα δείχνεις σέξυ. Θα χρησιμοποιείς συνεχώς τη λέξη "σέξυ" και θα λες συνέχεια "αχ προσπαθώ να δείχνω σέξυ βοηθήστε με!"
2. Τουλάχιστον 450 φορές την ημέρα θα λες τη λέξη "θεωρώ"! Δεν υπάρχει το "νομίζω", το "πιστέυω" για σένα! Ξέχνα τα ελληνικά που ήξερες!! Σε ρωτάνε τι μέρα είναι? Απαντάς: Θεωρώ οτι είναι Δευτέρα. Σε ρωτάνε τι κάνεις? Απαντάς: Θεωρώ οτι είμαι καλά.
3. Φοράς UGG δε πα να βγάζεις και τη μπέμπελη!
4. Σου φέρνουνε ημίγυμνο ένα γκόμενο με τούμπανο τους κοιλιακούς και του λες "αχ τι ωραία μάτια που έχεις!"
5.Ποίο θα είναι το μοναδικό σου ερώτημα ε? Ποιό θα είναι λέω? "Ποια έδωσε το κραγιόν στην Ιωάννα??Ε??"
6. Θα κάνεις ό,τι χρειαστεί!Δηλαδή, για να γίνω πιο συγκεκριμένη, σε βάζουνε μανούλα μου να τρέξεις αγώνα δρόμου για να βρεις ένα τζην και να το βάλεις πριν από τις άλλες? τέρμα, θα πατήσεις στα πτώματα!!θα τις ποδοπατήσεις, θα τις ξεμαλλιάσεις, δεν θα γλυτώσει καμία!!
7. Τσακώνεσαι? Ε ναι τσακώνεσαι, τι θα λες μανούλα μου στην άλλη? Φίλε.....ναι ρε φίλε...τι λες ρε φίλε...γενικά δεν πειράζει που είσαι μοντέλα και επιτυχημένη μιλάς σαν φορτηγατζήςσε ατύχημα τέρμα!!
8. Είναι μια που δεν την χωνεύεις? ε? Θες να την πεις κακιά? Δεν θα πεις απλά οτι είναι κακιά η άλλη...δεν θα το καταλάβει..θα της πεις: Είσαι γάματα κακιά!! Τώρα τι σημαίνει αυτό για σένα είναι άλλο θέμα....
9. Συνέχεια θα λες : αχ αχ προσπαθώ..προσπαθώ πολύ πολύ...δεν αναγνωρίζεται όμως... δεν το καταλαβαίνει κανείς!...μην ανησυχείς μανούλα μου, δεν υπάρχει έμβιο ον πέραν της αμοιβάδας που να μπορεί να καταλάβει την προσπάθεια σου..
10. Κeep ξύνινγκ!! ξυνίζοντας και θάβοντας τις άλλες κούτσου κούτσου κάπου θα βγει!!

Καλή επιτυχία!! Εύχομαι να κερδίσεις και Louboutin...εξάλλου για σένα είναι πολύ βασικό ε?

1 σχόλιο: