Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

GREY'S (στραβοδοντα με σπαστική φωνή) ANATOMY

Χτες αποφάσισα να δω το Grey's anatomy. Γενικά τα αποφεύγω όλα αυτά με τους γιατρούς και τα επείγοντα γιατί αν δυστυχώς τα έχεις ζήσει live και με την χειρότερη εξέλιξη το τελευταίο που θες είναι να τα ξαναθυμάσαι...anyway όμως αποφάσισα χτες να κάνω την υπέρβαση και να το ξαναδώ...τι το'θελα η γυναίκα?
Αυτή λοιπόν η στραβοδόντα και φαφούτα με την τσιρίδα, η Μέρεντιθ (btw το Μέρεντιθ είναι κάτι στα αγγλικά όπως στα ελληνικά είναι το Ελεούσα, το Παρθενόπη κάτι τέτοιο τελοσπάτων..) κάτι είχε πάθει δεν κατάλαβα και τηνε σούρνανε σε ένα καροτσάκι - για την ακρίβεια την έσερνε αυτό το μανάρι, αυτός ο θεός ο κούκλος ο Πάτρικ (που τι της βρήκε αναρωτιέμαι ακόμα...το ξέρω είναι σίριαλ αλλά έπρεπε να βάλουν την φαφούτα να τα φτιάχνει με τον θεό???)...την έσερνε λοιπόν αυτός και αυτός σου λέει είχε μια πολλή δύσκολη εγχείρηση με έναν καρκίνο σε μια σπονδυλική στήλη και είχε πολύ προβληματιστεί το μανάρι...και γυρίζει σου λέει σπίτι και βρίσκει τη φαφούτα κρεβατωμένη γιατί είναι και ανάπηρη και δεν μπορεί να κουνηθεί και έρχεται τώρα ο χριστιανός και της διηγείται την ημέρα του και το ζόρι που έχει με αυτόν τον ρημάδι τον καρκίνο που δεν ξέρει τι φλέβα να κόψει και τι ν αφήσει και ξεκινάει που λες αυτή ένα κατεβατό με ερωτήσεις μήπως ήταν εκείνο? και τσέκαρες το άλλο κι αρχίζει το μανάρι να ζωγραφίζει στον τοίχο του σπιτιού την ρημάδα την σπονδυλική στήλη και τον καρκίνο και τα σεα και τα μεα και τον κοίταζε η άλλη η μουλάρα και τον θαύμαζε...
εντάξει βέβαια εννοείται πέτυχε και η εγχείρηση, 23 ώρες, πολύ δύσκολη σου λέει... της πήγε και σαμπάνια μετά στο σπίτι να το γιορτάσουν αλλά αποκοιμήθηκε ο δόλιος (καλά να παθείς φαφούτω)
εγώ ένα έχω να αναρωτηθώ πλήν του γιατί να παίζει αυτή τη γκόμενα του θεού και να μην είμαι εγώ...αλλά όλα αυτά πού λένε σ αυτή τη σειρά τα έχουν ψάξει???ιατρικά στέκουν όλα? όχι για να ξέρω μη μου τύχει τίποτα να ξέρω τι ν απαντήσω...σου τυχαίνει βρε παιδί μου μια περίπτωση τέτοια και σε ρωτάνε τη γνώμη σου...να κρατάω σημείωσεις??